Yeni otobüsle şehir turu;

Yeni otobüsle şehir turu

Siirt Belediyesi, 4 adet yeni otobüs alarak mevcut araç filosunu genişletti. Bir otobüsün direksiyonuna geçerek şehir turu atan Vali Kemal Kızılkaya, “Vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli şehir içi ulaşım hizmeti sunabilmek için gayretle çalışıyoruz” dedi....

Resim

Araç tanıtım töreninde hitap eden Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, “Ulaşımda hizmet kalitemizi daha da yükseltiyoruz. İlimizde toplu taşımada kullanılan otobüs sayısı 46’ya yükseldi” dedi.

Bu yıl 4 milyona yakın vatandaşa toplu taşıma araçlarıyla hizmet verdiklerini belirten Vali Kızılkaya, “Yeni alınan otobüslerle A1 ve A2 ile L1 ve L2 hatlarında ciddi bir rahatlama yaşayacağımızı düşünüyorum. Siirt halkı, hizmetlerin en güzeline, en kalitelisine layıktır. Bu inançla halkımızın da desteğiyle çok daha iyi hizmetler sunabilme adına çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Resim

Dualar eşliğinde yeni otobüsler hizmete girerken Vali Kızılkaya, “Engelli rampalarıyla donatılan yeni araçlarımız şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum