Mülki idareden belediye başkanlığına aday adayı oldular;

Mülki idareden belediye başkanlığına aday adayı oldular

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvuru süreci devam ederken, belediye başkanlığı için mülki idare amirlerinden de adaylık için istifa edenler oldu....


BELEDİYE TECRÜBESİNİ HALİLİYE’DE KULLANMAK İSTİYOR

Bu kapsamda Kars Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın, memleketi Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinden belediye başkanlığına aday oldu. Şanlıurfa kamuoyunun da yakından tanıdığı Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın, 31 Mart’ta yapılacak belediye başkanlığına Ak Parti adayı olmak için görevinden istifa etti.

Görev yaptığı il ve ilçelerde başarılı hizmetleri ile dikkat çeken Ramazan Taşkın, “Doğup büyüdüğüm, her köşesinde, sokağında, mahallesinde anılarımın olduğu Şanlıurfa’mızın Haliliye ilçesinden Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adaylığı için Kars Vali Yrd./ Belediye Başkan Yrd. görevimden istifa ediyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Resim

“AĞRI İÇİN HİZMETE HAZIRIM”

İçişleri Bakanlığı’nın başarılı bürokratlarından İller İdaresi Daire Başkanı Mehmet İlidi ise Ağrı Belediye Başkan Aday adaylığı için istifa etti. Bulanık eski kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı olan Mehmet İlidi, AK Parti Ağrı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru evraklarını İlçe Teşkilâtı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı’ya teslim ederek adaylık sürecini tamamladı. Mehmet İlidi, “İl Başkanlığımıza Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık rabbim bizi çıktığımız bu yolda muvaffak eylesin; memleketimize mahcup etmesin” dedi.

Resim

“ALLAH MAHCUP ETMESİN”

Vali/Mülkiye Başmüfettişi Osman Kaymak ise, “Hayatımın en özel ve anlamlı günlerinden birini yaşıyorum” diyerek 35 yıldır îfa ettiği Mülki İdare Amirliği görevinden, Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığı için istifasını sundu. Eski Samsun Valisi Kaymak, “Allah, çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

Resim

“VEFA BORCU VE EVLATLIK VAZİFESİ”

Şanlıurfa’da 2016-2017 yılları arasında valilik yapan Merkez Valisi Güngör Azim Tuna ise, Sinop Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı oldu. Vali Tuna, Sinop’a vefa borcu ve evlatlık vazifesi olduğunu belirterek, “Bu işe yüreğimizi koyduk. Elimizi de taşın altına koymaya hazırız. Gayemiz gönüller arası mesafeyi kat etmek, gönüllere girmek için yeni yollar keşfetmektir. Doğrudan temas ve hizmet fırsatı, kendi projelerini uygulayıp sonuçlarını görme mutluluğu, kendi kaynağını üretebilme fırsatı bildiğimiz işi yapacağız” dedi.

Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç da, memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinden belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum