Hedef ikili eğitimi sona erdirmek;

Hedef ikili eğitimi sona erdirmek

Konyaaltı Altınova Mahallesi’nde inşa edilen Özpınarlar Tenzille Sert Ortaokulu’nun açılış törenine katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, “Devletimiz tarafından yapılan her bir okula bir tane de hayırseverlerimiz ekliyor. Antalya’da 50 kadar okula daha ihtiyacımız var” dedi....

Resim

Hayırsever Fahrettin Sert tarafından eşi adına yaptırılan Özpınarlar Tenzille Sert Ortaokulu’nun açılış töreni gerçekleştirildi. Tenzille Sert Ortaokulu’nun açılış törenine Vali Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Vali Yardımcısı Dr. Atıf Çiçekli, Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, hayırseverler Fahrettin Sert ve Tenzile Sert ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HEPİMİZ ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

Devlete ve millete hizmet etmenin en büyük şeref olduğunu belirten hayırsever Fahrettin Sert, “Hepimiz çok çalışmak zorundayız. Aynı zamanda da evlatlarımızı çok iyi ve kaliteli bir şekilde yetiştirmeliyiz. Ben çalışmak için bu dünyaya geldim. Üzerime düşen bir şey olduğunda ülkem ve milletim için her zaman büyüklerimin emrinde olacağım. Yarın bu okuldan çok kıymetli ve değerli insanların çıkacağına eminim. Allah bize daha güzel işler yapmayı nasip etsin.” dedi.

Resim

TEKLİ EĞİTİM İÇİN 50 OKULA DAHA İHTİYAÇ VAR

Antalya’daki hayırseverlerin hayır işleme konusunda devletle yarıştığına dikkat çeken Vali Hulusi Şahin ise; “Devletimiz tarafından yapılan her bir okula bir tane de hayırseverlerimiz ekliyor. Antalya’da 50 kadar okula daha ihtiyacımız var. 50 okulu yaptığımız zaman ikili eğitimi inşallah bitireceğiz. Bu hususta hem hayırseverlerimizden hem de arsa konularında Belediye Başkanlarımızdan destek bekliyoruz. Hedefimiz Antalya’da ikili eğitime son vermek. Modern eğitim, tekli eğitimdir. Bunu başardığımız zaman öğretmenlerimiz, çocuklarımıza daha kaliteli bir eğitim hizmeti sunma imkanı bulacaklar. Antalya için bu hedefe ulaşmaya az kaldı. İnşallah en kısa sürede bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Resim

Konuşmasının ardından hayırsever Fahrettin ve Tenzile Sert çiftine plaket takdim eden Vali Şahin, daha sonra sınıfları gezip çocuklara kitap hediye etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum