Emekli öğretmen, 24 Kasım’da 96. yaşına girdi;

Emekli öğretmen, 24 Kasım’da 96. yaşına girdi

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 24 Kasım 1927’de doğan emekli öğretmen Bahriye Adalı’nın doğum gününü kutlayarak, sağlıklı ömürler diledi....

Resim

BİRLİKTE PASTA KESTİLER

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk’ü görme şerefine ulaşan, uzun yıllar öğretmenlik mesleğini icra eden 96 yaşındaki (24 Kasım 1927 doğumlu) emekli öğretmen Bahriye Adalı’nın doğum günü kutlanarak, günün anısına pasta kesildi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, çiçek takdim ederek emekli öğretmen Adalı’nın doğum gününü ve Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Resim

“BİZE DÜŞEN SİZE YARDIMCI OLMAK”

Öte yandan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Programda bir konuşma yapan Vali Soytürk, “Öncelikle öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Hepinize sağlık ve başarı diliyorum. Siz öğretmenler, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, gençlerimizi çağdaşlaşmanın gerektirdiği bilgi ve beceri ile donatıyorsunuz. Bir taraftan da milli ve manevi değerlerle de yoğuruyorsunuz ve tavırlarınızla rol model oluyorsunuz. Dolayısıyla bize düşen, hepimize düşen size yardımcı olmaktır” dedi.

Resim

Vali Soytürk, “Başta Başöğretmen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun değerli öğretmenleri, şehit olan öğretmenlerimiz, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Genç, çalışan değerli öğretmenlerimize de başarılar diliyorum ve hepimize sayılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum