Selin izleri siliniyor;

Selin izleri siliniyor

Sel afetinin yaşandığı mahallelerde temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, hasarın izlerini silmeye çalışan ekiplere kolaylıklar diledi....

Resim

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

Batman Valisi Ekrem Canalp, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar ile birlikte sel felaketinin en ağır hasarı meydana getirdiği Seyitler Mahallesinde hasarın izlerini silmeye çalışan ekibi ziyaret etti. Vali Canalp, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, talep ve şikayetlerini dinledi.

Resim

ÇALIŞMALARA ÖNCÜLÜK EDİYOR

Selin en fazla hasara neden olduğu 7 mahallede temizlik çalışmaları devam ederken, sel felaketinin yaşandığı Batman’da yaraların süratle sarılmasına Vali Canalp öncülük ediyor.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, selden mağdur olan 835 aileye 5 Milyon 110 bin lira nakdi destek sağlandı. Vali Ekrem Canalp, “Nakdi desteklerimiz devam edecek” dedi.

Resim

MOBİL BAŞVURU MERKEZİ KURULDU

Vali Ekrem Canalp ayrıca, Seyitler Mahallesinde selden etkilenen vatandaşların her türlü ihtiyaç ve taleplerinin alındığı Mobil Başvuru Merkezlerini de ziyaret etti. Vali Canalp, çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini belirterek, kolaylıklar diledi.

Vali Canalp, sahada gönüllü görev yapan AFAD gönüllüsü gençlere ve Kızılay görevlilerine de teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum