“Bağımlı Olma, Özgür Ol”;

“Bağımlı Olma, Özgür Ol”

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bağımlılıkla mücadele çalışmaları "Bağımlı Olma, Özgür Ol" projesinin desteklenmesi amacıyla kurumlar arası protokole imza attı....

Resim

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON SAĞLANACAK

Bağımlılıkla mücadele kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Bağımlı Olma, Özgür Ol" projesinin desteklenmesi ve uygulanması amacıyla Valiliğimiz koordinasyonunda kurumlar arası protokol imzalandı.

İmzalanan protokolde Çorum Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorum İl Özel İdaresi ve Yeşilay Derneği Çorum Şubesi yer aldı.

Resim

"SADECE ASAYİŞ SORUNU DEĞİL"

Bağımlılığın sadece emniyet veya asayiş sorunu olarak ele alınmaması gerektiğini vurgulayan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bağımlılıkla mücadelede en önemli süreç olan önleme ve korumaya yönelik çalışmalarda özellikle yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarına büyük iş düştüğünü söyledi.

Bu alanda toplum katılımının da önemine vurgu yapan Vali Dağlı, yerelde gerçekleştirilecek olan projelerin önemine dikkat çekti. Çorum’da bağımlılıkla mücadelede gerçekleştirilen proje ve faaliyetleri yerinde bulduğunu ve yine bu alanda kurumlararası koordinasyonun da iyi düzeyde olduğunu belirten Vali Dağlı, bu koordinasyonun arttırılarak devam edeceğini, geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri her türlü bağımlılıktan korumak için gerekli önleme ve koruma faaliyetlerine daha fazla ağırlık vereceklerini kaydetti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum