‘Aşılamayacak engel yok”;

‘Aşılamayacak engel yok”

Engellilerle bir araya gelen Burdur Valisi Türker Öksüz, "Aşılamayacak engel yoktur. Önemli olan kalplerdeki, zihinlerdeki engelleri kaldırabilmektir” dedi....

Resim

AŞEVİNDE YEMEK DAĞITTI

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, dernek yönetimi ve engelli vatandaşlarla bir araya gelen Vali Öksüz, faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaret sırasında engelliler ve muhtaçlara yönelik günlük yemek çıkartılan Derneğe ait aşevinde yemek dağıtımına eşlik etti.

Resim

ÖZEL ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Vali Öksüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek, özel öğrencilerle buluştu.

Düzenlenen program; öğrenciler tarafından sunulan zeybek gösterisi, işaret dili eşliğinde müzik dinletisi, pasta kesimi, hediye takdimi ve okulun gezilmesiyle sona erdi.

Program sonrası yaptığı değerlendirmede, "Aşılamayacak engel yoktur. Önemli olan kalplerdeki, zihinlerdeki engelleri kaldırabilmektir” diyen Sn. Vali Öksüz, her daim engelli vatandaşlar ve fedakar ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum