112 Acil Çağrı Merkezi’nde cevapsız çağrı kalmıyor;

112 Acil Çağrı Merkezi’nde cevapsız çağrı kalmıyor

İstanbul Valisi Davut Gül’ün başkanlığında, güvenlik bürokrasisi ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımı ile “112 Çağrı Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi....

Resim

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’ndeki toplantıya Vali ve İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, Vali Yardımcısı ve Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, 112 Acil Çağrı Merkezi İl Müdürü Feyza Emin ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Resim

“HEDEFİMİZ, İSTANBUL’DA ÇAĞRILARDA TÜRKİYE ORTALAMASINDAN İYİ OLMAK”

Vali Gül, toplantıda yaptığı değerlendirmede, “112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen çağrılarda her saniye önemli. Hedefimiz, İstanbul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen çağrıları karşılamada Türkiye ortalamasından iyi olmak.” ifadelerini kullandı.

Resim

İSTANBUL’DA ORTALAMA 2.44 SANİYEDE ÇAĞRI KARŞILANIYOR

İstanbul 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yıllık gelen toplam çağrı sayısı 20 milyon 622 bin 239 iken, 1 Ocak-30 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul’da ortalama 2.44 saniyede çağrı karşılanıyor. Türkiye’de ise bu ortalama 3.99 saniye. İstanbul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’nde hiçbir çağrı cevapsız kalmıyor.

Toplantı, yapılan sunum ve istişarelerin ardından sona erdi.

Resim

ÇAĞRI MERKEZİNE ZİYARET

Öte yandan Vali-İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, İstanbul 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum