Okuldan eve dönünce ders çalışma masasıyla karşılaştılar;

Okuldan eve dönünce ders çalışma masasıyla karşılaştılar

Sinop Erfelek Kaymakamlığı’nın yürüttüğü “Benim Odam, Benim Masam” projesi kapsamında vakıf kapsamındaki tüm ilkokul öğrencilerinin evlerine ders çalışma masası kuruldu....

Resim

ÖĞRENCİ ODALARI MASAYA KAVUŞTU

Erfelek’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında olan tüm ilkokul öğrencilerinin ders çalışma masası tamamlandı.

Erfelek Kaymakamlığı koordinesinde “Benim Odam, Benim Masam” projesi kapsamında 17 öğrencinin faydalanacağı ders çalışma masaları öğrencilerin kullanımına sunularak evlerine teslim edildi.

Resim

"BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN!"

Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, “Bugün öğrencilerimiz okullarından evlerine geldiklerinde odalarında ders çalışma masası ve sandalyesi ile karşılaştılar” dedi. Kaymakam Yıldız, “Erfelek’te ilkokula giden ve Vakfımız kapsamında olan tüm öğrencilerimizin ders çalışma masası olmuş oldu. Başarılarınız daim olsun çocuklar” ifadesini kullandı.

Kaymakam Yıldız ayrıca, proje kapsamında emeği geçenlere teşekkür ederek, geleceğin teminatı çocukların eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum