Arama
Arama Sonuçları
Sinop’ta 850 adet avcı böcek doğaya salındı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, gal arısıyla mücadele çalışmaları kapsamında biyolojikmücadele laboratuvarında üretilen 850 adet avcı böceğin, Erfelek Kirazlık köyünde doğaya salındığını belirterek, "Bu konuda çalışmalarımız devam edecek" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Vakıftan yardım alanlar iş sahibi olacak
Sinop Erfelek’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan vatandaşlar iş sahibi olacak.
Türkiye'nin en mutlu kentinde nüfus arttı
Türkiye'nin en mutlu ili Sinop'un nüfusu arttı. Vali Dr. Mustafa Özarslan, 2023 TÜİK verilerine göre Sinop’un nüfusunun 2022 yılına göre 8 bin 917 artarak, 229 bin 716 olduğunu belirtti.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Okuldan eve dönünce ders çalışma masasıyla karşılaştılar
Sinop Erfelek Kaymakamlığı’nın yürüttüğü “Benim Odam, Benim Masam” projesi kapsamında vakıf kapsamındaki tüm ilkokul öğrencilerinin evlerine ders çalışma masası kuruldu.
Ev ekonomisine katkısı olan kadınlara makine dağıtıldı
Sinop'un Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız tarafından ev ekonomisine katkısı olan kadınlara süt sağım makinesi, yayık makinesi, erişte kesme makinesi ve hamur yoğurma makinesi dağıtıldı.
51 günde 46 köyün taleplerini dinledi
9 Ekim 2023 tarihinde Sinop Erfelek’te göreve başlayan Kaymakam Sercan Yıldız, 51 günde ilçenin tüm köylerini ziyaret ederek, muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Fırtınada 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı
AFAD yurt genelinde hava koşullarına bağlı olarak çok sayıda sel, su baskını ve çatı uçması ile yapısal çökme olaylarının meydana geldiğini duyurdu. Sel ve fırtınada 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.
Erfelek’te kestane zamanı
Bu yıl ikincisi düzenlenen Erfelek Kestane Festivali’nin açılışına katılan Sinop Valisi Mustafa Özarslan, “Herkesi, tadı dillere destan, demli bir çayın yanında keyifli bir ikram, her bir kozağında yöre insanımızın emeği, alın teri ve sevgisi bulunan Erfelek Kestanesi’ni tatmaya davet ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Nurhak’tan Sinop Erfelek’e
Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamlığından Sinop Erfelek Kaymakamlığına atanan Sercan Yıldız ile Sinop Vali Yardımcısı iken Bolu Kıbrıscık’a atanan Ahmet Berkay Deniz, “Rabbim utandırmasın” diyerek yeni görevlerine başladı.
Kaymakamları Sinop’tan Bolu’ya uğurladı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Bolu’nun Dörtdivan ilçesine atanan Mustafa Düzgün ile Kıbrısçık ilçesine atanan Ahmet Berkay Deniz’i ilçelerine uğurladı.
Mustafa Düzgün, Dörtdivan Kaymakamlığına atandı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, İçişleri Bakanlığı tarafından Bolu’nun Dörtdivan ilçesine görevlendirildi.
‘Benim Evim Benim Odam’
Sinop'un Erfelek ilçesinde evinde çalışma odası bulunmayan öğrencilere yönelik başlatılan ‘Benim Evim Benim Odam’ projesi kapsamında birçok öğrenci çalışma odasına kavuştu.
Bozkurt Gürses, Adıyaman Vali Yardımcılığına atandı
Bingöl Adaklı Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, Adıyaman Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Zafer Karamehmetoğlu
Orhangazi Kaymakamı
Evi yanan vatandaşı sahipsiz bırakmadı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Abdurrahmanpaşa Köyü’nde evi yanan vatandaşı ziyaret ederek, “Devletimiz her daim yanınızda” dedi.
İhtiyaç sahiplerine sıcak iftar yemeği
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında sıcak iftar yemeği hazırlanan mutfağı ziyaret ederek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.
12. sınıf öğrencilerine kaymakamlığı anlattı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, “Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri” programına katılarak, üniversite sınavlarına hazırlanan 12. sınıf öğrencilere kariyer planlaması konusunda yardımcı oldu.
Deprem bölgesine giden gönüllülere teşekkür
Sinop Erfelek’ten deprem bölgesine giden gönüllüler unutulmadı. Kaymakam Mustafa Düzgün, arama kurtarma ve diğer hizmetlere gönüllü olarak katılan vatandaşlara teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.
“Şehit aileleri daima başımızın tacıdır”
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Erfelek’te inceleme ve temaslarda bulundu.
Öğrencilere spor malzemesi dağıttı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Yunus Emre Ortaokulunda düzenlenen eğitime destek spor malzemesi teslim etkinliğine katıldı.
Sercan Yıldız
Erfelek Kaymakamı
Öğrencilerin spor oyunlarına eşlik etti
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Yunus Emre Ortaokulunu ziyaret ederek, beden eğitimi dersindeki öğrencilerin aktivitelerine katıldı.
Mustafa Düzgün
Dörtdivan Kaymakamı
Çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumu dağıtıldı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, üretici çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumluğu dağıtımına katılarak, çiftçilere hayırlı olmasını diledi.
Ahmet Açıkgöz
Kalkandere Kaymakamı
Volkan Barış GÖÇMEZ
Eski Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü
Eyyüp Batuhan CİĞERCİ
Edirne Vali Yardımcısı
Muhammed Yılmaz
Beşiri Kaymakamı