İki gündür beklediği ‘Bilecik muhtarı’na sarıldı;

İki gündür beklediği ‘Bilecik muhtarı’na sarıldı

Öğretmenlerinin ‘Bilecik muhtarı gelecek’ demesi üzerine iki gün heyecanla Vali Şefik Aygöl’ü bekleyen ilkokul öğrencisi Nisan, kendisine sarılmadan Sögüt’ten göndermedi....

Resim

ÖĞRENCİLERLE SICAK DİYALOG

İlçe ve okul ziyaretlerini sürdüren Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Söğüt ilçesinde inceleme ve temaslarda bulundu.

Vali Şefik Aygöl, Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) kapsamında Söğüt Salih ve Ömer Musaoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti.

Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Aygöl, sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti. Sınıfta öğrencilerin sırasına oturarak kitap okuyan Vali Aygöl, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Vali Aygöl, öğretmenler odasına da misafir olarak, öğretmenlerle sohbet etti. “Hedefimiz belli; nitelikli eğitim, nitelikli bir gelecek” diyen Vali Aygöl, “Biz bu memleketin çocuklarına sahip çıkarsak, bu memlekete de sahip çıkmış olacağız” dedi.

Resim

BİLECİK MUHTARI İFADESİ GÜLÜMSETTİ

Söğüt ziyaretinde öğrencilerle sıcak diyaloglar kuran Vali Aygöl’ü bekleyen bir sürpriz de vardı.

İlkokul öğrencisi Nisan Su, okul ziyaretinde Vali Aygöl’e sarılmak istemiş ancak sarılamamıştı. Aygöl’ü cami çıkışında yakalayan küçük kız, valiye doyasıya sarılırken aralarında güldüren bir de diyalog yaşandı.

Nisan Su, “Öğretmenlerimiz ‘Bilecik muhtarı gelecek dedi’ iki gündür sizi bekliyordum” dedi. Nisan’a gülümseyen Vali Aygöl ise, “Muhtar olmasam da 4 yıl muhtarlar daire başkanlığı yaptık oradan kurtarırız muhtemelen😊karşılığını verdi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum