“Gören gözümüz, tutan elimiz, yürüyen ayağımız”;

“Gören gözümüz, tutan elimiz, yürüyen ayağımız”

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Merkez ve ilçe muhtarları ile bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi. Vali Özarslan,” Muhtarlarımız gören gözümüz, tutan elimiz, yürüyen ayağımız. Hemşehrilerimiz ile aramızdaki bağın sağlıklı yürütülmesine çok faydalı katkı veriyorlar. Güvenlikten sosyal desteklerin adaletli dağıtımına kadar pek çok vazife üstlenen muhtarlıklarımıza teşekkür ediyorum” dedi....

Resim

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı’na, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur, Sinop DSİ 74. Şube Müdürü Göktuğ Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Mehmet Demircan ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

Toplantıda muhtarların daha önceki talepleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Resim

GEREKLİ TALİMATLARI VERDİ

Grup köy yolları, yol, su, imar, İnternet, elektrik, mera, yaylak ve altyapı çalışmaları ile ilgili muhtarların istek ve taleplerinin çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

Vali Özarslan, muhtarların talepleri doğrultusunda gerekli işlemlerim yapılması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum