Gönüllü gençlik liderleriyle buluştu;

Gönüllü gençlik liderleriyle buluştu

Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Sincan Gençlik Merkezini Kaymakam Adayı N. Cengiz Yamakoğlu ile birlikte ziyaret etti. Gönüllü gençlik liderleriyle buluşan Kaymakam Kılıç, gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi....

GENÇLERİN LİDERLİK YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Gönüllü Gençlik Liderleri ile tanışan Kaymakam Kılıç, merkezin faaliyetleri hakkında Sincan Gençlik Merkezi Müdürü Şemseddin İlter'den ayrıntılı bilgi aldı.

Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen her türlü gençlik ve spor faaliyetlerinde görev alacak gönüllü gençlik liderleri, gençleri yönlendirme, organizasyonların hazırlık ve uygulanma süreçlerini yönetme, aynı zamanda Gençlik Merkezi yönetimi ile gençler arasındaki koordinasyonu sağlama gibi önemli görevleri üstleniyor.


4 yıllık üniversite eğitimini tamamlamış ve öncesinde gençlik merkezinin faaliyetlerine aktif katılım sağlayan gençler, gönüllü gençlik lideri olarak seçilebilme şansına sahip. Ayrıca, KYK Yurdu'nda kalan gönüllü gençlik liderleri, yurtlardan ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Kaymakam Kılıç, gençlerin liderlik yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunmak için faaliyet gösteren bu güzel projenin, toplumun geleceğine ışık tuttuğunu ifade etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum