Arama
Arama Sonuçları
Kahramanmaraş'taki orta hasarlı binaların durumu konuşuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında, orta hasarlı binaların durumuna yönelik koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’ne Habib Güneyli atandı
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Habib Güneyli görevlendirildi.
Habib GÜneyli
Ekinözü Kaymakamı
Merhum Kaymakam Coşkun'un ailesine sabırlar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, vefat eden Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ekinözü Kaymakamı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki lojmanında ölü bulunan ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu
Kahramanmaraş'ın Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.
Muhammed Huzeyfe Onur
Karaisalı Kaymakamı
Taahhüt edilen sürede bitirilecek
Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremzedeler için yapılan kalıcı konutların taahhüt edilen sürede bitirileceğini söyledi.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”
Bayramın ilk gününü Kahramanmaraş Ekinözü’nde geçiren Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, bayram sevincini depremden etkilenen vatandaşlarla paylaştı.
Mustafa Gürdal
Kapaklı Kaymakamı
Süleyman Özçakıcı
Esenler Kaymakamı
“Elinizde ne kadar malzeme varsa gönderin”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 40'ın üzerinde vali, 150'nin üzerinde kaymakam, onlarca genel müdür, her bölgede 5-6 bakan yardımcısı ve bazı yerlerde de birkaç bakanın deprem bölgesinde olduğunu söyledi.
Şehit 3 öğretmenin okulu, yaşam alanı oldu
Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları hazırlığı yaptıkları sırada PKK’lı teröristlerce şehit edilen 3 öğretmenin görev yaptığı Altunyaprak İlkokulu yaşam alanına dönüştürüldü.
Mesut Coşkun
Ekinözü Kaymakamı
Aydın GÖÇER
İncesu Kaymakamı
Dr. Metin Kubilay
Dilovası Kaymakamı
Kemal ŞAHİN
Sultanbeyli Kaymakamı
Abdulkadir ŞAHİN
Iğdır Vali Yardımcısı
Ahmet Gazi KAYA
Gönen Kaymakamı
Erol AYYILDIZ
Bursa Valisi