Kar üstünde halay;

Kar üstünde halay

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Hesarek Kayak Merkezi’nde halaya eşlik etti. Vali Usta, halay videosunu Vali Usta, “Fena değildim diye düşünüyorum” diyerek paylaştı....


Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İstanbul Bingöl İl Dernekleri Federasyon Başkanı Nezir Alkan ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer illerden gelen Bingöl Dernek temsilcileriyle hafta sonunda Hesarek Kayak Merkezi’nde buluştu.

Resim

Vali Usta, “İllerin Bingöl dernek temsilcileri hem memleket, hem kar hasreti giderdiler. Onlarla halay da çektim. Fena değildim diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

FOTOĞRAFÇILAR MARATONU’NA DEVAM

Öte yandan Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu heyecanı devam ediyor. Bu kapsamda maratonun 3. gününde Hesarek Kayak Merkezinde kayak ve yamaç paraşüt gösterileri düzenlendi. Hesarek etkinlikleri kapsamında Genç ilçesinden geçen Murat nehrinde fotoğraf tutkunlarına kareler sunmak amaçlı kano etkinliği gerçekleştirildi.

Resim

Gösterileri ve kano etkinliğini ilgiyle izleyen ve fotoğraf sanatçılarıyla birlikte fotoğraf çeken Vali Usta, “Hesarek’te bulunan vatandaşlarımız ile birlikte gösterileri keyifle izledik. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum