“Ailelerimizle aynı acıyı yaşıyor, aynı umudu taşıyoruz”;

“Ailelerimizle aynı acıyı yaşıyor, aynı umudu taşıyoruz”

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç’te meydana gelen maden kazası sonucu göçük altında kalan vatandaşlar için yürütülen arama kurtarma faaliyetlerini yerinde takip etti....

Resim

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Ailelerimizle aynı acıyı yaşıyor, aynı umudu taşıyoruz. Bütün çabamız bir an önce canlarımıza ulaşmak” ifadelerini kullandı.

Resim

ACINIZ ACIMIZ, BEKLEYİŞİNİZ BEKLEYİŞİMİZDİR

Öte yandan Vali Hamza Aydoğdu, İliç ilçesinde madende meydana gelen toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçilerin ailelerini ziyaret etti. Vali Aydoğdu, “Sizlerin acısı, bizim acımız; sizlerin bekleyişi, bizim bekleyişimizdir. İliç’in bağrındaki bu sınav, bizleri kardeşlerimize kavuşma umudunun yanı sıra dayanışmanın ve sevginin gücüyle de birleştiriyor” dedi.

Resim

KAHRAMANLARA TEŞEKKÜR

Toprak kaymasının ilk gününden itibaren olay mahallinde olan Vali Aydoğdu, uygulama noktasında görevli güvenlik güçlerini de ziyaret etti. Aydoğdu, “İlk andan itibaren, İliç’teki toprak kaymasının ortasında, karanlık ve ışığın içinde, kahramanlarımız gece gündüz demeden yanımızda durdu. Ailelerimizi ziyaretten dönerken onlara da uğrayarak misafir olduk. Bu zorlu süreçte bile samimiyetin ve güzelliğin en güzeller hallerinden biriydi, bu anlar. Kahramanlarımız var olsunlar. Allah, milletimizi her türlü beladan ve kötülüklerden muhafaza etsin” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum