“Yaşadığımız o karanlık günleri asla unutmayacağız”;

“Yaşadığımız o karanlık günleri asla unutmayacağız”

Türkiye'de demokrasiye vurulan darbelerden biri olan 28 Şubat postmodern darbenin bugün 27. yıl dönümü. Mülki idare amirleri de 28 Şubat’ın yıl dönümünde mesajlar yayınlayarak, “O karanlık günleri unutmayacağız” dedi....

Resim

TAM 27 YIL GERİDE KALDI

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, sosyal medya hesabından “Tam 27 yıl geride kaldı” başlığıyla paylaşımda bulundu.

Vali Yiğitbaşı, “Demokrasiye Balans Ayarı” denilen ve etkilerinin bin yıl süreceği söylenen 28 Şubat, Türk demokrasi tarihimizde ancak kara bir leke olarak kaldığı gibi, o dönemde yaşananlar milletimiz hafızasındaki yerini ilk günkü etkisiyle korumaktadır” dedi.

Yiğitbaşı, “Yaşadığımız o karanlık günleri asla unutmadan ülkemiz için çalışmaya, demokrasimizi geliştirmeye, temel hak ve özgürlükleri güçlendirmeye devam edeceğiz. 28 Şubat ise milletimizin hafızasında mahkûm olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.


UNUTMAYACAĞIZ…UNUTTURMAYACAĞIZ…

Aydın Valisi Yakup Canbolat da yayınladığı mesajda, “Milletin iradesi, değerleri  ve inançlarının yok sayıldığı, Demokrasi tarihimize  kara bir leke olarak geçen postmodern darbenin adıdır 28Şubat ! Unutmadık… Unutmayacağız…Unutturmayacağız…” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum