Devlet koruması altındaki çocukların ‘ilk iftar’ heyecanını paylaştı;

Devlet koruması altındaki çocukların ‘ilk iftar’ heyecanını paylaştı

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, geleneklerin canlandırılması amacıyla düzenlenen devlet koruması altındaki çocukların ilk iftar heyecanını paylaştı....


Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, unutulmaya yüz tutmuş geleneklerin yeniden canlandırılması ve yaşatılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İLKEM Derneği’nin öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenen “Çocuklarla İlk İftar” programına katılarak devlet koruması altındaki çocuklarla birlikte iftar yaptı.

ÇOCUK EVLERİ SİTESİNDE KALAN ÇOCUKLARLA İFTAR

İftar öncesinde İlkeğitim Müzesi Derneği (İLKEM) Başkanı Ali Yağcı, Ramazan ayı boyunca belli aralıklarla düzenlenecek projenin içeriği ve amacı hakkında bilgiler verdi.


Akabinde Vali H. Engin Sarıibrahim, projenin hayata geçirilmesinde öncülük eden İLKEM Derneği’ne ve Başkanı Ali Yağcı’ya teşekkür ederek, başta İhsan Duru olmak projeye destek olan, emek veren herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Mustafa Çakır’ın da katıldığı iftar programında Vali H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim yakından ilgilendikleri çocuklarla bir süre sohbet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum