351 Düzceli çiftçiye 1270 torba gübre desteği;

351 Düzceli çiftçiye 1270 torba gübre desteği

Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Dane Mısır Üreticilerine Girdi Temini Projesi" kapsamında düzenlenen Gübre Dağıtım Töreni’ne iştirak etti....

Resim

50 BİN DEKARDA MISIR ÜRETECEKLER

Valilik himayesinde, Düzce İl Özel İdaresi ile Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Gübre Dağıtım Töreni'nde, 50 bin dekarlık alanda dane mısır üretimi yapan 351 Düzceli çiftçiye, 1270 torba gübre desteği sağlandı.

Resim

"TARIM SİGORTASI YAPTIRIN!"

Vali Selçuk Aslan programda yaptığı konuşmada, son 5 yılda yaşanan sel ve taşkınlar nedeniyle çiftçilerin ürün kaybı yaşadığını ve bu nedenle çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak amacıyla gübre desteği sağlandığını belirtti.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Vali Aslan, taşkınlarla mücadelede her türlü tedbir alınmaya devam edilse de gelecekte yaşanabilecek afetlerde çiftçilerin olası zararlarını güvenceye alabilmek için Tarım Sigortası yaptırılmasının önemine dikkat çekti.

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'c. T.C.DÜZCEVALİLİĞİ T.C. DÜZCE VALİLİĞİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BAKANL CIZCE OZEL A ya DARESI 1999 MIZ BİTKİSEL ÜRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DESTEKLE RAZİLERİNİN KULLANIMININ NLEŞTİRİLMESİ PROJESİ EKİPMAN TEM τα RROE METEC OLCT 第田税' görseli olabilir

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum