"Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır";

"Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır"

Sinop Orman Yangını İlk Müdahale Ekip Merkezi'ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır, fedakar çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ferhat Kuran ve İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ile birlikte Sinop Orman Yangını İlk Müdahale Ekip Merkezi'ni ziyaret etti. Yaz sezonunda olası herhangi bir orman yangınına karşı personel, ekip, araç-gereç durumu ile yapılan hazırlıklar hakkında Sinop Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Tamer Çelik'ten bilgiler alan Vali Özarslan, Orman Teşkilatı çalışanlarına vazifelerinde kolaylıklar diledi. 

"SİNOP'UN YÜZDE 64'Ü ORMANDAN OLUŞUYOR"

Vali Özarslan, "Yüzde 64’ü ormandan oluşan Sinop’umuzda, Orman Bölge Müdürlüğümüz;  14 arazöz, 3 su ikmal tankeri, 60 ilk müdahale aracı, 4 adet dozer, 10 adet grayder, 4 adet eskavatör, 2 adet trayler, yangına hassas olan ve ulaşımında zorluklar çekilebilecek köylerimizin tespiti yapılarak, bu köylerimize toplamda 116 adet su tankeri, teorik ve pratik eğitimini tamamlamış personeli ile göreve hazırdır. Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır.  Sinop Orman Teşkilatımızın  fedakar mensuplarına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum