Bakan ve Vali, yerinde dönüşüm çalışmalarını inceledi;

Bakan ve Vali, yerinde dönüşüm çalışmalarını inceledi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan inşaat çalışmalarını inceledi....

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Adıyaman'a giden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Vali Dr. Osman Varol ve milletvekilleriyle  birlikte deprem bölgesi Adıyaman'nın hızla ihya ve inşasına yönelik hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamındaki Yeni Sanayi Mahallesi'ndeki çalışmaları incelediler.

"GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ"

Vali Varol, "Vatandaşlarımıza sağlanan 750 bin lira kredi ve 750 bin lira hibe desteği ile ilimiz merkez Yeni Sanayi Mahallesinde vatandaşlarımız tarafından başlatılan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Adıyaman’ın dört bir yanında başlatılan Yerinde Dönüşüm Modeli ile vatandaşlarımızı doğup büyüdüğü mahallesinde ve çevresinden koparmadan barınma sorununu bir bir çözüyor, şehrimizi geleceğe hazırlamak adına büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum