Vali Yavuz, sabah saatlerinde sahayı denetledi;

Vali Yavuz, sabah saatlerinde sahayı denetledi

Sabah saatlerinde sahada denetleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Orta hasarlı iken güçlendirme müracaatı yapılmayan binaların yıkımı hızla devam ediyor. Bugün itibariyle yıkılması gereken orta hasarlı binaların yüzde 40’ını yıktık. Çalışmalar sürüyor" dedi....

Malatya Valisi Seddar Yavuz, sabah saatlerinde kentte devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Sahadaki son durumu denetleyen Vali Yavuz, Kaynarca Mahallesi ve Niyazi Mısri Mahallesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını belirtti.

"YIKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Vali Yavuz, "İlimizde orta hasarlı iken güçlendirme müracaatı yapılmayan binaların yıkımı hızla devam ediyor. Bugün itibariyle yıkılması gereken orta hasarlı binaların yüzde 40’ını yıktık. Devletimizin desteği ile şehrimizin yapı stokunu yeniliyoruz. Bugün sabah mesaimize yıkım ve rezerv alanlarda yapılan çalışmaları inceleyerek başladık. Kaynarca Mahallesi Merkez 30 / 1.Etapta  temel kazısı ve zemin etüdü çalışmaları başladı. Yıkım çalışmaları da devam ediyor. Niyazi Mısri Mahallesi Merkez 4/1’ de de inşaatımız başlıyor. Bugün sabah yerinde incelemelerde bulunduk. Şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum