Vali pazarda aşure dağıttı;

Vali pazarda aşure dağıttı

Karabük Valisi Fuat Gürel, kentin en büyük pazarı olan cuma pazarını gezerek, esnafa ve halka aşure dağıttı. Esnafın Muharrem ayını kutlayan Vali Gürel, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi....

Karabük Sebzeciler, Balıkçılar, Kasaplar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Kara'nın ev sahipliğinde esnaf duası ve aşure programı düzenlendi.

Resim

Programa Karabük Valisi Fuat Gürel'in yanı sıra AK Parti Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, kurum müdürleri ile oda başkanları katıldı.

Beraberindeki heyetle birlikte köylü pazarı ve halk pazarını gezen Vali Gürel, hem fiyatları denetledi, hem de Muharrem ayı dolayısıyla pazarcı esnafına aşure ikramında bulundu.

Program sonrası Vali Fuat Gürel, kentin en büyük pazarı olan Cuma pazarının pandemi sonrası yoğun olduğunu ve yerli üreticilerin daha ucuza ürünlerini sattığını söyledi.

Resim

Vali Gürel, "Vatandaşlarımızla, pazarcı esnafımızın yanında olarak onlara hayırlı işler diledik. Esnaflarımın bir takım ihtiyaçları oldu, onların da notunu alarak zabıta müdürümüz gerekli çalışmaları yaparak belediye başkanımıza iletecek. Hem oda başkanımıza hem de zabıta müdürümüze teşekkür ediyoruz. Kentteki üreticilerimizin ürünleri pazara girince fiyatlar da oldukça düşecek. Üretimin yoğun bir dönemdeyiz" dedi.

Oda Başkanı Cuma Kara ise, 4 yıldır Karabük'te görev yapan Vali Fuat Gürel'in her zaman kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında olduğunu ifade ederek, muharrem ayını tebrik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum