Harran’ın eğitimi masaya yatırıldı;

Harran’ın eğitimi masaya yatırıldı

Şanlıurfa Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin, okulların açılmasına sayılı günler kala ilçedeki eğitimin durumunu masaya yatırdı. Okul müdürleriyle bir toplantı düzenleyen Kaymakam Gültekin, Harran’ın eğitim başarısının yükseltilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini söyledi....

Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Asutay, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla, Harran Borsa İstanbul Anadolu Lisesi toplantı salonunda ''2022-2023 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlık'' toplantısı düzenlendi.

Resim

Kaymakam İbrahim Gültekin, toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin 2022-2023 eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Toplantıda özellikle Harran' da eğitim ve öğretimin başarısının artırılmasına yönelik sorunların tespiti ve çözümlerine yönelik değerlendirme yapıldı.

Resim

ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

Öte yandan Harran nüfusuna kayıtlı olup, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim gören öğrencilere, eğitimlerine destek amaçlı Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından destek sağlanacak. Başvurular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum