Havuzdan balık yakalayıp baraja bıraktı;

Havuzdan balık yakalayıp baraja bıraktı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Bozova Su Ürünleri Üretim İstasyonu'nda Yavru Balık Hasat Şenliği'ne katıldı. Üretim havuzlarından balık yakalayan Vali Ayhan, yakaladığı balıkları çocuklarla birlikte Atatürk Barajı’na bıraktı....

Resim

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Bozova Su Ürünleri Üretim İstasyonu'nda Yavru Balık Hasat Şenliği'ne katılarak, “30 milyon yavru balık üreterek, 9 ilimizin su kaynaklarını balıklandırıyoruz" dedi.

Resim

Balıkçılık tesislerini ziyaret edip yetkililerden bilgi alan Vali Ayhan, balık üretim havuzlarında incelemelerde bulundu.

Havuzdaki balıklara yem atan Vali Ayhan, "Balıkçılık faaliyetlerini daha da geliştirip, ekonomik değer taşıyan bir sektör haline getireceğiz" ifadesini kullandı.

Resim

Vali Ayhan, "Bu hasat döneminin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Balık popülasyonumuz inşallah her sene artacak." dedi.

Vali Ayhan konuşmalarının ardından, baraja salmak için üretim havuzlarından balık yakaladı.

Resim

Yavru Balık Hasat Şenliği’nden sonra, tutulan balıkları çocuklar ile birlikte baraja bırakan Vali Ayhan, Urfa’da balıkçılığın her geçen gün daha da gelişeceğini kaydetti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum