Köydeki anaokulunda 16 öğrenci okuyacak;

Köydeki anaokulunda 16 öğrenci okuyacak

Karaman Başyayla Kaymakamı Seda Gür, Üzümlü Köyü’nde 16 öğrenciye eğitim hizmeti sağlayacak anaokulunun açılışına katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Gür, anaokulunun öğrencilere ve köy halkına hayırlı olmasını diledi....

Resim

Kaymakam Gür, anaokulunun açılış sürecinde emekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürüne, İl Genel Meclis Üyelerine ve Üzümlü Muhtarına teşekkür etti.

Resim

ŞEHİDİN ADI VERİLECEK

Kaymakam Seda Gür, İl Genel Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Bozyaka Köyü’nü ziyaret etti. Kaymak Gür, yapımı devam eden ve nihai aşamada Bozyaka Köyü şehidinin isminin verileceği Konukevinde incelemelerde bulundu.

Resim

ÜZÜM PEKMEZİ YAPIMINI İNCELEDİ

Kaymakam Seda Gür, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve beraberindeki heyet ile birlikte, Üzümlü Köyü’nün yöresel ürünlerinden olan Üzüm Pekmezinin yapım aşamasını inceledi. Pekmez yapan vatandaşlardan bilgi alan Gür, kendilerine kolaylıklar diledi.

Resim

GÖLET SU SORUNUNU ÇÖZECEK

Başyayla Kaymakamı Seda Gür, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet ile birlikte, Üzümlü Köyü’nde yapımı tamamlanan ve köylerde su sorununu büyük ölçüde çözecek olan Üzümlü Göleti’nde incelemelerde bulundu.


PARKE TAŞI DÖŞEDİ

Kaymakam Seda Gür, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükkarapınar Köyü’nü de ziyaret ederek, yapımı devam eden Kilitli Parke İşini ve Mesire Alanı Projesini yerinde inceledi.

ResimBaşyayla Kaymakamı Seda Gür, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve beraberindeki heyet ile birlikte, ilçenin sembol ürünlerinden olan ‘Elma Hasadına’ katıldı. Vatandaşları bahçelerinde ziyaret eden Kaymakam Gür, hayırlı ve bereketli bir hasat dönemi diledi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum