Engelli gençler voleybol maçında ter döktü;

Engelli gençler voleybol maçında ter döktü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Ahlat’ta yaşayan özel gereksinimli gençlerin katılım gösterdiği “Ahlat 1. Geleneksel Özel Sporcular Voleybol Dostluk Maçı” düzenlendi....

Resim

Ahlat Kaymakamlığının desteğiyle Engelliler İle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen voleybol dostluk maçında hafif, orta ve ağır zihinsel engelli öğrenciler ve gençler ile beden eğitimi öğretmenleri ter döktü.

Oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçen maç sonunda engelli öğrenciler ve gençlere günün anısına madalyalar Kaymakam Fikret Dağ tarafından verildi.

Resim

MASA TENİSİ OYNADI

Ayrıca oyunculara Kaymakamlığımız ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler verildi. Voleybol maçı sonrası Kaymakam Dağ, engelli genç ve çocuklarla masa tenisi oynadı. 

Program sonunda açıklamada bulunan Kaymakam, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile alakalı engellilere yönelik bir program yaptıklarını belirterek, “Müsabakalarımızı düzenledik. Onların gönlünü fethetmeye çalıştık. Ümit ediyorum ki bundan sonraki hayatımızda da bu arkadaşlarımızla ortak çalışmalarımız devam eder ve yine ümit ediyorum ki tüm dünya bunun farkına varır ve bu arkadaşlarımızın gönlünü fethetmek için bir nebzede olsa adım atmaya çalışırız” dedi.

Resim

Dostluk maçına katılan engelliler de kendilerini unutmayarak böyle bir organizasyon düzenleyen ve kendilerini sevindiren herkese teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum