Vali Yardımcısı sanat müziği korosunda;

Vali Yardımcısı sanat müziği korosunda

Sinop’ta her yıl düzenlenen Türk Sanat Müziği etkinlikleri kapsamında konser programı icra eden Sinop Tarihi Türk Musikîsi Korosu, Sinoplu sanatseverlerle buluştu....

Resim

NASIL GEÇTİ HABERSİZ

Geniş repertuvarı ve özgün yorumuyla beğeni toplayan koroya, Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz de katıldı.

“Nasıl Geçti Habersiz” ve “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” parçalarına eşlik eden Deniz, koroda yer almaktan ve seyircilerin güzel bir gece geçirmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Resim

NADİDE NAĞMELERİN AKİSLERİ...

Vali Yardımcısı Deniz, konser sonrasında yaptığı açıklamada, “Böylesine nadide nağmelerin akislerinin şeb-i yeldaya dökülmesinden sonra benim bed-i sedamın külfeti icab etmez. Her biri birer elmas karatı kıymetinde olan Sinop Tarihi Türk Musikîsi Korosu’nun birbirinden değerli sanatkârlarının bu sanatı önünde ihtiramla temenna eyliyorum. Arayı çok açmayalım, sesiniz ve sanatınızdan bu pas tutmuş gönüllerimizi mahrum bırakmayın.”

Resim

SANATÇILARIN ELİNİ ÖPEREK PLAKET VERDİ

Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz konuşmasının ardından TRT sanatçıları Ali Şenozan ile Selçuk Aygan’ın elini öperek plaket ve çiçek takdim etti.

Sanatçılar da, “İltifat gördüğümüz her yere bir daha gelmek için sabırsızlanıyoruz. Koromuza katılma davetimizi kırmayarak bizlerle geleneksel sanat eserlerimizi terennüm eden Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Yoğun ilgilerini bizden esirgemeyen Sinoplu tüm sanatseverlere de bu unutulmaz gece için şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum