Bir günde 13 aileyle hemhal oldu;

Bir günde 13 aileyle hemhal oldu

Her fırsatta vatandaşları ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince ilçesinde ikamet eden engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokundu....

Resim

Toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında, şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşların gönüllerini alan Vali Seddar Yavuz, Derince’de 2 engelli, 6 yaşlı, 5 ihtiyaç sahibi olmak üzere 13 aileyi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.


Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları selamlayan, muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Vali Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum