Arama
Arama Sonuçları
"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin"
Halk günü buluşmalarına devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 10 vatandaşla bir araya gelerek dertlerine derman oldu. Talepleri tek tek dinleyen Vali Yavuz, "Devletimiz her daim sizin yanınızda, devletinize ve onu yönetenlere güvenin" dedi.
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Bayramı hastanede geçireceklere acil şifalar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi görmekte olan vatandaşları ziyaret etti.
“Bir duada yer alalım istedik”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek moral verdi.
Kapı kapı dolaşarak gönüller yaptı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, öncüsü oldukları Gönülden Gönüle projesi kapsamında şehrin her bir yerindeki şehit yakınlarını, gazileri, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.
Çocukların ve 11 hanenin yüzünü güldürdü
Sosyal projesi “Gönülden Gönüle” ile ilçe ilçe, kapı kapı dolaşmaya, vatandaşların derdini dinlemeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Gebze ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
Darıca’da yeni gönüllere dokundu
Dezavantajlı vatandaşların, şehit aileleri ve gazilerin gönüllerini almak; ihtiyaç sahiplerinin taleplerini kısa sürede çözerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ailelerle hemhal olmaya devam ediyor.
Kaymakam Genç, Honaz ilçesine veda etti
Denizli Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Giresun Görele Kaymakamı olarak atandığını belirterek, Honaz ilçesine veda etti.
Yeni gönül köprüleri kurdu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yoğun programları sebebiyle ziyaretlerini hafta sonları gerçekleştiren Vali Yavuz’a hafta içi ise; en büyük destekçisi eşi Selda Yavuz'un yanı sıra Vali Yardımcıları ve kaymakamlar gerçekleştirerek, projeye destek olmaya devam ediyor.
Depremzede ailelere misafir oldu
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 6 Şubat depremlerinden sonra Afyon’a yerleşen depremzede ailelere misafir oldu. Vali Yiğitbaşı, “Desteğimiz her zaman sizinle” dedi.
2 bin 444 aileyle gönül köprüsü kurdular
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yavuz çifti, 2020 yılından bugüne kadar 2 bin 444 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
289 köyün tamamını ziyaret etti
Batman Valisi Ekrem Canalp, şehrin 289 köyünün tamamını ziyaret etti. “Bir ayağımız şehirde, bir ayağımız da her zaman köyde olacak” diyen Vali Canalp, ikinci tur köy ziyaretlerine hazırlanıyor.
Kandil akşamını İzmit'teki ailelerle geçirdi
Düzenli olarak vatandaşları ziyaret eden, onların dertlerine ortak olmayı bir borç bilen Kocaeli Vali Seddar Yavuz, üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandili gecesinde devletin şefkatine ihtiyaç duyan ailelerle bir araya geldi.
"Valilere kibir değil tevazu yaraşır"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Valiler Buluşması'nda konuştu. Bakan Yerlikaya, "Bulunduğu şehrin kahvesinde, parkında vatandaşıyla birlikte bir bardak çay içemeyen, bir kapıyı çalıp da vatandaşının sofrasına diz kırmayan, gece gündüz demeden milletinin yanında olmayan bir vali, asla başarılı olamaz. Valilere kibir değil tevazu, enaniyet değil samimiyet, sertlik değil şefkat yaraşır" dedi.
13 aileyle hemhal oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte kimsesizlerin kimi olmak için çıktıkları bu yolda, on binlerce haneyi ziyaret edip, gönüllere dokunarak görev yaptığı her şehirde devletin sıcak elini halkın üzerinde hissettirmeye devam ediyor.
Yeni yıl öncesinde 9 ailenin daha gönlüne girdi
Yeni yıl öncesi devletin şefkatine ihtiyacı olan aileler için ekibi ile yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında İzmit ilçesinde 9 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.
“Hepimiz bir tek kişi daha tebessüm etsin diye varız”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Açık Kapı biriminin tertip ettiği Halk Günü programına iştirak ederek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi.
Çocuklar sokak oyunlarıyla buluştu
Niğde Valisi Cahit Çelik, "Sokaklar, Zeka Oyunları Parkuru ve Macera Maratonuna Dönüşüyor” projesi kapsamında parka kurulan oyun alanlarında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
Pazar esnafıyla hemhal oldu
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, cumartesi pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Makas, esnafa bol kazanç, vatandaşlara hayırlı pazarlar diledi.
Göreve başlarken aldığı bayrağı Ercan’a geri teslim etti
Kayseri Vali Yardımcılığına atanan Erzurum Horasan Kaymakamı Ömer Tekeş, göreve başlarken ilçenin sevilen siması Ercan’dan teslim aldığı bayrağı görevi devrederken geri verdi.
“Yüce Mevlam yar ve yardımcım olsun!”
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü iken Giresun Valisi olarak atanan Mehmet Fatih Serdengeçti, “Bismillah. Yüce Mevlam yar ve yardımcım olsun inşallah” diyerek görevine başladı.
“Bugün hayatımın en mutlu ve özel günlerinden biri”
Kars Gündüz Engelli Bakım Merkezi’nin açılışı, Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, protokol üyeleri, engelliler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Kadir Gecesi'nde bol bol dua aldı
Milletin hizmetinde olmak ve dualarını almak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı Şerif ayının en değerli gecesi olan Kadir Gecesi münasebetiyle ziyaretlerine devam ederek dua aldı.
Vatandaşlarla hemhal oldu
Bingöl Adaklı Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses ve beraberindeki heyet Hasbağlar Köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Köylülerle hemhal oldu
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Kurcalı ve Akçaçam köylerine ziyarette bulundu.
İhtiyaç sahiplerinin evlerine misafir oldu
İhtiyaç sahiplerini hanelerinde ziyaret eden Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, “Devletimiz kimsesizlerin kimsesidir” dedi.
Bir günde 13 aileyle hemhal oldu
Her fırsatta vatandaşları ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince ilçesinde ikamet eden engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokundu.
Pazar esnafının nabzını tuttu
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kapalı Halk Pazarı'nı ziyaret ederek, esnafın nabzını tuttu. Vali Makas, esnafa 'Hayırlı işler' diledi.
12 bin 760 ailenin gönlüne girdi
Kocaeli genelinde tek bir aile kalmayıncaya dek gönül kapılarını çalmaya devam eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ile birlikte; 1444 şehit ailesi, 2628 gazi ve ailesi, 918 öksüz ve yetim, 1645 engelli, 1244 yaşlı, 4875 ekonomik yoksunluk çeken aile olmak üzere toplamda 12 bin 760 aileyle hemhal oldu.