“Hayatın hiçbir alanında şiddet istemiyoruz”;

“Hayatın hiçbir alanında şiddet istemiyoruz”

Kocaeli İl Spor Güvenliği Toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Kocaeli’nde sporun paydaşları ile yapılan saha çalışmasında özellikle futbol ağırlıklı yaşanan saha dışı ve saha içi olayların önlenmesine yönelik konuların ele alındığı toplantıda, yapılan çalışmalar ve ek olarak alınması gereken tedbirler ilgili birimlerce istişare edildi....

Resim

Valilik Akçakoca Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Vali Yardımcıları Abdul Rauf Ulusoy ve Ali Ada, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, spor kulüplerinin temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Resim

KÜFÜR VE KÖTÜ TEZAHÜRAT İSTEMİYORUZ

Vali Seddar Yavuz, spor sahalarında küfür, kötü tezahürat ve şiddeti asla tasvip etmediklerini ve müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Vali Yavuz, Sporun barış, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirtti.

Denetimlerin daha sık yapılacağını belirten Vali Yavuz, “Özellikle spor sahalarında hiç kimsenin aklına gelmeyen bir takım kışkırtmalara, terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürecek şekilde bir takım beyanlarda bulunanlara Valilik olarak gerekenleri yapacağımızı herkesin bilmesi gerekir. Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız ve ilgili tüm kurumlarımız, 6222 sayılı Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunu eksiksiz uygulasın. Denetimleri daha sık ve etkin bir şekilde yapalım. Benim şehrim bu ülkede lider bir şehir, en iyisini yapabilecek bir şehir. Sahalarda küfür ve hakaret duymak ve hayatın hiçbir alanında şiddet istemiyoruz. Sizlere güveniyorum” diye konuştu.

 Bugüne kadar ve bugünden sonra alacağımız tedbirlere katkı sunacak her birinize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.” diyen Vali Yavuz, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum