“Her bir insanımızın din eğitimi alması için gayretle çalışacağız”;

“Her bir insanımızın din eğitimi alması için gayretle çalışacağız”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit İlçe Müftülüğüne bağlı görev yapan Din Görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileriyle bir araya gelerek, yapılan hizmetlere ilişkin istişarelerde bulundu....

ResimDİN GÖREVLİLERİNE HİTAP ETTİ

Sabah ilk buluşmasını Din Görevlileri ile gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, öğleden sonra da Kuran Kursu Öğreticiliği yapan Hocalarımızla bir araya gelerek dini eğitim, verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’nın da eşlik ettiği ve Fevziye Camii İmamı Faruk Çoban’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı ve İl Müftüsü Sinan Cihan açılış ve teşekkür konuşmaları gerçekleştirdi.

Resim

ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER YÜRÜTÜYORSUNUZ

Din görevlilerine hitap eden Vali Yavuz, “Manevi dünyamızı aydınlatan, bize doğru ve yanlışı anlatarak yol gösteren Din Görevlilerimiz çok önemli hizmetler yürütmektedirler. Her bir insanımızın din eğitimi alması için gayretle çalışacağız” dedi.

ResimALLAH BAHTINIZI AÇIK ETSİN

Kuran Kursu Öğreticiliği yapan hocalarla da bir araya gelen Vali Yavuz, “‘Sizin en hayırlınız, Kur’an-ı öğrenen ve öğretendir.’ diye buyuran Hz. Peygamberimiz siz kıymetli hocalarımızın gerçekten ne kadar önemli bir hizmeti yerine getirdiğinizi açıkça belirtmektedir. Ne mutlu sizlere ki bu Hadis-i Şerife mazhar oluyorsunuz. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Ailenizle huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum. Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

Bir ihtiyaç ve sıkıntıları olduğunda ya da üretilecek her hangi bir proje konusunda elinden gelen ne varsa gerekli yardım ve desteği sağlayacağını belirten Vali Yavuz, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum