Arama
Arama Sonuçları
Denetimlere katıldı, sürücüleri uyardı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi Gebze uygulama noktasında görev yapan Güvenlik güçlerini ziyaret ederek, denetimlere katıldı.
Kapı kapı dolaşarak gönüller yaptı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, öncüsü oldukları Gönülden Gönüle projesi kapsamında şehrin her bir yerindeki şehit yakınlarını, gazileri, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.
"Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın"
Lise öğrencileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, onlara meslek seçimiyle ilgili öğütlerde bulundu. Vali Yavuz, "Meslek seçimi ahlaki temellere dayanmalıdır. Aldığınız puanlara göre değil en iyi olabileceğiniz alanlara göre meslek seçimi yapın. Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın" dedi.
Kandil akşamını İzmit'teki ailelerle geçirdi
Düzenli olarak vatandaşları ziyaret eden, onların dertlerine ortak olmayı bir borç bilen Kocaeli Vali Seddar Yavuz, üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandili gecesinde devletin şefkatine ihtiyaç duyan ailelerle bir araya geldi.
Düzensiz göçmenler daha kolay tespit edilecek
Düzensiz göçle mücadele kapsamında ilk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da başlatılan düzensiz göçmenlerin tespitini hızlandıran “Mobil Göç Noktası” uygulaması, İzmit ve Gebze ilçelerinde de faaliyete geçti.
“Sevgide Buluşalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cem Vakfı ve Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen ’Sevgide Buluşalım’ etkinliğine katıldı.
Kadir Gecesi'nde bol bol dua aldı
Milletin hizmetinde olmak ve dualarını almak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı Şerif ayının en değerli gecesi olan Kadir Gecesi münasebetiyle ziyaretlerine devam ederek dua aldı.
Soner Divli
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Osman Kaymak
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Ziya Polat
Kars Valisi
Kırsal mahallelerin sorunlarını dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte mahallelerdeki sorunları görmek ve vatandaşları dinlemek amacıyla İzmit ilçesine bağlı Karaabdülbaki, Kurtdere, Ortaburun ve Hasancıklar mahallelerini ziyaret etti.
Kadir EKİNCİ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
“Her bir insanımızın din eğitimi alması için gayretle çalışacağız”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit İlçe Müftülüğüne bağlı görev yapan Din Görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileriyle bir araya gelerek, yapılan hizmetlere ilişkin istişarelerde bulundu.
“Ay yıldızlı al bayrağımızla şehrimizi gelincik tarlasına dönüştürelim”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kocaeli Valiliği’nce başlatılan her ev ve işyerine “Bayrak As” kampanyasının tanıtımı ve Bayrak dağıtım programı, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Kocaeli’de muhtarlar ‘Muhtarhane’de ağırlanacak
Muhtarların hem işlerini takip edebilmeleri hem de sosyal alan olarak kullanabilmeleri amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Muhtarhane’nin açılışı Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi.
Vali Yavuz, şehit ve gazi yakınlarına boğaz turu yaptırdı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilik ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCGS Güven Komutanlığı tarafından bu sene 100. yılı kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi aileleri onuruna düzenlenen seyir programına katıldı.
Halil İbrahim ACIR
Hendek Kaymakamı
Yusuf Ziya ÇELİKKAYA
İzmit Kaymakamı
Sabit Kaya
Akhisar Eski Kaymakamı
Ersin EMİROĞLU
Sakarya Vali Yardımcısı
Şevket CİNBİR
Samsun Vali Yardımcısı
Ahmet Gülderen
Pervari Kaymakamı
Bayram Sağır
Mülkiye Müfettişi
Mustafa CAN
Akçakoca Kaymakamı