Karnelerini hastanede aldılar;

Karnelerini hastanede aldılar

2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının son gününde hastane sınıflarında de karne heyecanı yaşandı....

Resim

KARNE PASTASI

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi münasebetiyle OMÜ TIP Fakültesinde tedavi gören lösemili öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Öğrenci ve velilerin karne heyecanlarına ortak oldukları için mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Zülkif Dağlı, "Sevgili yavrularımızın, onları yetiştiren anne ve babaların, eğiten öğretmenlerimizin heyecanını paylaşmaktan onur duydum” dedi.

Resim

KISA BİR MOLA

Vali Dağlı, “Eğitim öğretim yılının ilk yarısını noktalayıp sevgili yavrularımıza karnelerini dağıtıyoruz ve iki haftalık tatili başlatıyoruz. Geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için kısa bir mola ile gerek yorgunluklarını geride bırakma gerekse ikinci döneme daha güzel başlamak için hazırlık yapma zamanıdır” diye konuştu.

Resim

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Vali Dağlı, “Yarıyıl tatilinde tüm öğrencilerimizin sağlıklı, huzurlu, mutlu ve keyifli bir zaman geçirmesini temenni ediyorum. Bir parantez de değerli öğretmenlerimize açmak istiyorum.  Gelecek nesillerimizi yetiştiren binlerce öğretmenimize içtenlikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum