Çocuklarla çocuk oldu;

Çocuklarla çocuk oldu

Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, bugün İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün bahçesinde bulunan boş alana meyve fidanları dikmek için çocuklarla bir araya geldi....


SARIKIZ FİDANI DİKTİ

Fidan dikerken çocuklara bitkiler hakkında bazı sorular yönelterek onları düşünmeye ve muhakeme yapmaya sevk eden Kaymakam Doğan, kendisi de çocuklarla beraber sarıkız fidanı dikti.


ÇOCUKLARIN MAÇ TEKLİFİNİ KIRMADI

Ardından İlçe Müdürü Abdurrahman Kaya ve Yenimahalle Muhtarı Vedat Seymen ile sohbet ederken bir grup öğrenci Kaymakam Doğan’ın yanına yaklaştı. Ve içlerinden biri tüm masumiyetiyle kibarca, “Kaymakamım bizimle maç yapmaya var mısınız?” diye sorunca “Hayır, işim var, sonra…” diyemedi.


ÇOCUKLUK GÜNLERİNE DÖNDÜ

Önce çocukları daire şeklinde oturtarak onlara ağaç sevgisi üzerine bilgilendirici bir konuşma yaptı. Daha sonra ise taktik verdi. Ceketini, kravatını ve saatini çıkararak, gömleğinin kollarını kıvırdı. Kaymakam bey de hazırdı artık. Takımlar kuruldu, herkes yerini aldı. Başlama vuruşunun yapılmasının ardından topun peşinden çocuklarla beraber koşmaya başladı. Çocukluk günlerine geri döndü.


MAÇIN ARDINDAN BAKLAVA YEDİRDİ

Maçın sonunda ise çocuklara baklava ikram etti. Hatta bazılarına eliyle yedirdi. Hilvan’da bugün devletin güler yüzünü çocuklara gösterme günüydü…


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum