Yardımlar dualarla deprem bölgelerine gönderildi;

Yardımlar dualarla deprem bölgelerine gönderildi

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve çevre illerde de hasara neden depremin ardından ‘tek yürek olan Türkiye’ bölgeye yardımlara devam ediyor....


YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

Depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı koordinasyonunda bölgeye yardım ulaştırmak üzere ülke çapında harekete geçildi.

Enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği deprem bölgesine, vatandaşların yardımları da devam ediyor.


BAYBURT SİZİNLE

Bu kapsamda Bayburt’tan toplanan yardımlar ve iş makineleri bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, zor zamanlarda Bayburtluların devletinin ve milletinin her daim yanında olduğunu belirterek yaptığı açıklamada, “İlk andan itibaren deprem bölgesine yardımlarını esirgemeyen kadirşinas ve hayırsever Bayburt halkına teşekkür ediyoruz” dedi.


VATANDAŞ YARDIMA KOŞTU

Vali Epcim, “Deprem nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Destek ve yardımlarını bölgeye ulaştırmak isteyen vatandaşlar Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu önünde Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakfınca koordine edilen merkezler üzerinden iletişime geçmeleri gerekiyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum