Depremzedeler yurtta misafir;

Depremzedeler yurtta misafir

Bingöl Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, bölgede meydana gelen deprem nedeniyle Genç’e bağlı köylerde evleri hasar gören vatandaşlardan Fen Lisesi Öğrenci Yurdunda misafir edilenleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti....

Resim

Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, bölgede meydana gelen deprem nedeniyle Genç’e bağlı köylerde evleri hasar gören vatandaşların konaklama ve ihtiyaçlarının karşılanması için Fen Lisesi Öğrenci Yurdunda misafir edilen aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Resim

DEPREMZEDE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, depremde evleri etkilenen Sarıbudak Köyü, Yaydere Köyü ve Servi Köyündeki depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Resim

Yapılan ziyarette Kaymakam ve Belediye Başkanına, İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Aldal, Yazı İşleri Müdürü Hatice Göktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Soysal, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Nurullah Gönen eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum