83 yaşındaki depremzede teyzenin pasaportunu Vali getirdi;

83 yaşındaki depremzede teyzenin pasaportunu Vali getirdi

Kahramanmaraş Nurhak Koordinatörü Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, depremde evi hasar gören ve yurt dışına çıkmak için pasaport talebinde bulunan 83 yaşındaki Elif Tunç teyzenin pasaportunu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun selamlarını ileterek kendisine takdim etti....


SENİN PASAPORTUNU GETİRDİM

Teyzeyi köydeki hanesinde ziyaret eden Vali Gündüzöz, hal ve hatırını sorarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Kulağı duymakta zorlanan ve “Eksik olmayın. Ellerinize sağlık” diye teşekkür eden Elif Tunç teyzeye Vali Gündüzöz, “Senin pasaportu ve kimlik kartını getirdim” dedi.


SAYIN BAKANIMIZIN SELAMI VAR

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün özel gayretiyle çıkarılan pasaportu teyzeye gösteren Vali Gündüzöz, “Pasaportun nasıl geldi, biliyor musun? Polisler Ankara’dan postaneden geri aldı pasaportunu. Özel araçla buraya kadar getirdik. Sayın bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatı ile aldık. Onun da selamları var” diyerek pasaportu teslim etti.


BAŞVURU İÇİN MUŞ'TAN EKİP GELMİŞTİ

Muş Valisi Gündüzöz, Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde deprem nedeniyle evi hasar gören 83 yaşındaki Elif Tunç’un, yurt dışına çıkabilmesi için talep ettiği pasaport başvurusunu, Muş’tan gelen ‘gezici kayıt terminali adreste nüfus hizmeti’yle yerine getirtmişti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum