Vali Atik, kemoterapi şişesiyle Hatay'da görevde;

Vali Atik, kemoterapi şişesiyle Hatay'da görevde

Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik, kanser ile mücadele ediyor. Bir süre ailesinden bile bu durumu saklayan Vali Atik, kemoterapi zamanı geldiğinde, boynuna kemoterapi şişesi takarak tedavisine konteynerde devam etti. Durum ortaya çıkınca bölgeden gönderilmek istendi ancak "gitmem" dedi....

3 ay önce bağırsak kanseri teşhisi konulan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, tedavisinin iyi gittiğini belirtti.

Vali Ali Fuat Atik kanser hastası olduğunu ilk başta saklamış, ortaya çıkınca bölgeden gönderilmek istenmiş. Bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgesinden Denizli’ye dönebileceğini söylemiş. Ancak Vali Atik, "gitmem" diyerek bu duruma karşı çıkmış.

3 yıldır Denizli Valisi olan Ali Fuat Atik bütün ısrarlara rağmen Hatay'dan dönmek istemediğini kaydetti.


BIRAKIP GİDEMEZDİK

CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Yasin Kamaloğlu'na açıklamalarda bulunan Vali Ali Fuat Atik, “Biz buraya göreve geldik. Buradaki insanların yaşadığı sıkıntıları, acıları biraz olsun azaltmak için gayret gösteriyoruz. Burada olmamız gerekiyordu. Bırakıp gidemezdik. Yardıma ihtiyacı olan insanların birikimimizle yanlarında olmamız gerekiyordu. Ve buradayız” dedi.

Vali Atik, “Çalışmaya devam ediyoruz. Görevimiz defin ve kimliklendirme idi. Onu yerine getirdik. Halen kimliklendirme çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.


GİTMEYİ İÇİM ELVERMEDİ

Vali Atik, şöyle devam etti: “Niye buradasın, git diyorlar. Sayın bakan bizzat söyledi. Ama benim içim elvermedi. Bir işe başladım, bitirmem gerekiyor. Bu motivasyonla çalışıyorum. Bugünler için devletimiz bizleri yetiştirdi. Devlet olmanın gereğini yapıyoruz. Devlet adamı olmak böyle bir şey.”

Tedavi için günü birlik Adana’ya gidip gelen Vali Atik, “Tedavi iyi gidiyor. Hatta burada çalışmak iyi de geldi. Biz kendimizi unuttuk burada. İş burada ne zaman biterse, sayın bakanımız ne zaman uygun görürse o zaman gideriz. Biz görev adamıyız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: CNN Türk

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum