Yeni kaymakamlık binası hizmet vermeye başladı;

Yeni kaymakamlık binası hizmet vermeye başladı

Konya’nın Kulu ilçesinde yapımına 2020 yılında başlanan yeni Kaymakamlık binası tamamlanarak bugünden itibaren hizmet vermeye başladı....

Resim

2020'DE BAŞLAYAN ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Projesinin Kulu Kaymakamlığı tarafından ve ihalesinin de İçişleri Bakanlığı talimatı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2020 yılında yapılan ve yapımına başlanan yeni binada tüm çalışmalar sona erdi.

Yeni Kaymakamlık binası, Konya-Ankara kara yolu üzerinde 7,5 dönümlük bir arazi ve 4600 metrekare alan üzerine konuşlandırıldı.

Bugünden tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan yeni binada Kulu Kaymakamlığı başta olmak üzere İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma- Dayanışma Vakfı, Tapu Kadastro Müdürlüğü, İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü, Milli Emlak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kulu İlçe Müdürlüğü ile yeni kurulacak olan Sosyal Hizmet Merkezi yer alıyor.

Vatandaşlar bundan böyle yeni binada hizmet almaya başlayacak.

Resim

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’a teşekkür ederek, yeni hükümet konağı binasının Kulu'ya, Konya'ya hayırlı olmasını diledi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum