Depremzede çocuklarla çizgi film izledi;

Depremzede çocuklarla çizgi film izledi

Afetzede çocuklara moral vermek için, Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu tarafından organize edilen “Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!“ filminin ilk gösterimi, Osmaniye’de gerçekleştirildi....


AFETZEDE ÇOCUKLARA KRAL ŞAKİR MORALİ

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Kadir Kara, depremzede çocuklar için organize edilen etkinlikte çocuklarla birlikte filmi izledi.

Programa, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yanı sıra Türk animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, çok sayıda afetzede çocuk ve aileleri katıldı.

Resim

AMAÇ ÇOCUKLARI BİRAZ OLSUN RAHATLATMAK

Osmaniye Belediyesinin organizasyonunda, VAV Fuarcılığın katkılarıyla, Tosyalı Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte film gösteriminin yanı sıra Kral Şakir maskotları da çocuklarla oyunlar oynayarak programa renk kattı.   

Film gösterimi öncesinde konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Yapılan bu çalışmalar, çocuklarımızı biraz olsun rahatlatmak, gülümsemelerini sağlamak anlamında çok güzel oluyor. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Bugün çocuklarımız için gerçekten güzel bir organizasyon. Allah bize bir daha böyle felaketler yaşatmasın diliyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Allah'a emanet olun."

Vali Yılmaz, konuşmasının ardından çocuklarla birlikte filmi izledi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum