“Devletimiz her yerde vatandaşımızın yanında”;

“Devletimiz her yerde vatandaşımızın yanında”

Muhtarlarla iftarda bir araya gelen Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “Devletimiz her yerde, her alanda vatandaşımızın yanında” dedi....

Resim

İFTAR BEREKETİNİ MUHTARLARLA PAYLAŞTI

Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, muhtarlarla iftar programında bir araya geldi. Programa, Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve kurum müdürleri katılım sağladı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Erdoğan, “Asrın felaketini yaşadığımız bu dönemde, depremlerden ve selden dolayı kaybettiğimiz canlarımız bizleri derinden üzmüştür. Neredeyse iki aydır görev yaptığım Adıyaman’da gördüğümüz şudur ki: Devletimiz her yerde, her alanda vatandaşımızın yanında. Yaşanan felaketlerin yaralılarını ivedilikle gidermek adına 7/24 çalışıyoruz. Ramazan ayının getirdiği birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma kültürü ile birlikte ne denli büyük bir gücümüz var bunu gördük. Vefat eden bütün vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli ailelerimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

AYNI SOFRADA BULUŞMAK BİZİ MUTLU EDİYOR

Muhtarlara hitap eden Kaymakam Erdoğan, şöyle devam etti: “Devletimizin ve demokrasimizin yapı taşı olan değerli muhtarlarım, Ramazan; af, mağfiret, rahmet ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aydır. Sizlerle aynı sofrada buluşmak bizleri mutlu ediyor. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde öncelikle Kadir Gecesine ardından da Ramazan Bayramına ulaşmamızı temenni ediyorum.”

Program, iftar yemeği sonrası İlçe müftülüğü tarafından yapılan yemek duası ile son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum