“Empati kurunca anlamak, anlayınca çözmek kolaylaşıyor”;

“Empati kurunca anlamak, anlayınca çözmek kolaylaşıyor”

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleriyle birlikte, istek ve ihtiyaçları hususunda istişarelerde bulunmak ve ivedi çözümler geliştirmek üzere vatandaşlarla Açık Kapı programında bir araya geldi....

Resim

DEVLETİN ŞEFKATİNİ GÖSTERİYOR

İhtiyaç sahibi vatandaşlarla tek tek görüşerek dertlerini dinleyen Vali Hamza Aydoğdu, “Gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza destek vererek, devletimizin şefkatini tüm Aksaray’a göstermemiz gerekiyor” dedi.

Vali Aydoğdu, “Keşke hiç olmasa! Sıkıntı, keder, hüzün, bu dünyada. Ama insanız, her şey bizim için. Açık Kapı’da hemşehrilerimizleyiz. Doğrusu, mütemadiyen üzülüyor, dertleniyoruz” ifadelerini kullandı.

Resim

DUYGULARINI PAYLAŞTI

Açık Kapı’da yaşadığı duyguları paylaşan Vali Aydoğdu, “Empati kurunca anlamak, anlayınca çözmek kolaylaşıyor. Giderkenki mutlulukları her şeye değiyor. Neşelendiğimiz anlar da olmuyor değil. Kim istemez ki kuru fasulye davetini.☺️ Bazen de bir an geliyor ve tüm zamana değer katıyor. Bir öğretmenin, yıllar önce okutup mezun ettiği ve bugün öğretmen olan öğrencisiyle gelmesi mesela. Onun derdini dert edinmesi. Demek ki gözlerinde hiç büyümüyorlar. Diğergamlık bu işte… Milletimiz aziz, devletimiz var olsun” diye konuştu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum