Serebral Palsi hastasına evinde ziyaret;

Serebral Palsi hastasına evinde ziyaret

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Serebral Palsi hastası 21 yaşındaki Talha Tozluklu'yu evinde ziyaret etti. Vali Yılmaz, “Talha ile iyi arkadaş olduk. Talha ile arkadaş olmaktan, tanımaktan çok mutlu oldum. İyi ki varsın Talha” dedi....

Resim

TALHA İLE ARKADAŞ OLDUK

Vali Yılmaz, Talha ve babası Şükrü Tozluklu, Annesi Maşite Tozluklu, Anneannesi Fatma Cihangir ve kardeşleri Ali İmran ve Akif ile bir süre sohbet etti.

Sohbet sırasında radyo programı yaptığı dönemlerden söz eden Talha Tozluklu, programların görüntülerini telefonundan Vali Yılmaz’a izletti. Talha’yı tebrik eden Vali Yılmaz, Talha ve ailesi ile tanışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Resim

Talha’ya ve kardeşlerine çeşitli hediyeler veren Vali Yılmaz, kendi hayat hikâyesini anlatan "O Şimdi Vali" isimli kitabı da hediye etti.

Talha ve Ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

(Serebral palsi (SP), doğumdan önce, doğum sırasında veya doğum sonrası erken dönemde meydana gelen beyin hasarı sonucu kas hareketlerini, vücut duruşunu ve koordinasyonu etkileyen kalıcı nörolojik bozukluk.)

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum