HADA Projesi;

HADA Projesi

Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, kaymakamlığın finanse ettiği ve 3 bin öğrencinin katılacağı LGS, TYT ve AYT denemelerinin hazırlandığını belirterek, öğrencilere denemelerde başarılar diledi....


DENEMELERDE HİLVAN 1. SIRADA

Şanlıurfa’nın tamamında ADA Projesi (Akademik Düzey Artırma) hız kesmeden devam ederken Hilvan ilçesinde de bu projenin alt projesi sayılabilecek HADA (Hilvan Akademik Düzey Artırma) Projesi uygulanıyor.

Bu proje kapsamında Hilvan ilçesinde ilde yapılanlar gibi öğrenciler periyodik aralıklarla deneme sınavlarına alınıyor. Bu alt projede elde edilen kazanımların da sonucunda Hilvan ilçesi istikrarlı bir şekilde ADA Projesi kapsamında il genelinde yapılan deneme sınavlarında 10 dış ilçe içinde birinci sırada bulunuyor.


EĞİTİMDE FEDA EDİLECEK HİÇBİR FERT YOKTUR

Eğitime büyük önem veren Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, “Bir mülki amirin mesai planlamasında en fazla vakit ayıracağı alan şüphesiz eğitimdir. Günümüzde bir kaymakamın ya da bir valinin elinden tutup hayata kazandırdığı birçok genç bulunmaktadır. Bunun temelinde ise eğitimde feda edilecek hiçbir fert yoktur anlayışı yatmaktadır. HADA projesi de bu anlayışın bir ürünü olmuştur” dedi.

İlçede yapılacak ve toplamda 3000 öğrencinin katılacağı üç deneme sınavı ise Kaymakamlık tarafından finanse edilecek.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum