“Rabbim evlatlarınız ile cennetinde buluştursun”;

“Rabbim evlatlarınız ile cennetinde buluştursun”

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Anneler Günü münasebetiyle Şehit Hakan Akdere’nin annesi Zekiye Akdere ile Şehit Deniz Doğan’ın annesi Hanife Doğan’a ziyarette bulundu....

Resim

ŞEHİT ANNELERİ İÇİN ÇOK DAHA ANLAMLI BİR GÜN

Şehit anneleriyle bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, “Bugün anneler için özel bir gün, ancak şüphesiz ki şehit annelerimiz için çok daha anlamlı bir gün” dedi.

Vali Coşkun, “Sizlerin evlatları memleketimiz için çok büyük fedakârlıkta bulundular. Ülkemizin birlik, beraberliği ve bekası için aziz vatanımız için canlarını feda ederek şehit oldular. Şehitlerimizin siz kıymetli anneleri ve ailesi, bizlere en değerli emanetlerdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Anneler günü vesilesiyle bugün siz kıymetli annelerimizi ziyaret ettik, hepinizin ellerinden öpüyorum. Rabbim inşallah evlatlarınız ile sizleri cennetinde buluştursun, bizleri de şehitlerimizin şefaatinden mahrum bırakmasın” diye konuştu.

Resim

RABBİM ŞEHİTLERİMİZİN ŞEFAATİNDEN MAHRUM BIRAKMASIN!

Şehit anneleri ve aileleri ise ziyaret vesilesiyle duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Vali Coşkun’a teşekkür etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyaretleri sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya da eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum