‘‘Mesele memleketse yaşımız hep 19’’;

‘‘Mesele memleketse yaşımız hep 19’’

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 104. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bartın’da da coşkuyla kutlandı....

Resim

19 MAYIS COŞKUSU

Tören programı çerçevesinde ilk olarak Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İl Müdürü tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle çelenk sunma töreni sona erdi.

Resim

GENÇLERİN GÖSTELERİ İLGİYLE İZLENDİ

Ardından Ömertepesi Kapalı Spor Salonunda devam eden kutlama programına; Vali Dr. Nurtaç Arslan, Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Fari Fırıncıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun,  Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya, Vali Yardımcısı Miraç Akbulut, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, mesleki kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Resim

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş tarafından günün anlam ve önemini belirtir konuşma yapıldı.

Gençlik Merkezi gönüllü gençleri şiirleri ve genç konuşmaları ile halk oyunları gösterileriyle devam eden program spor gösterileriyle sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum