“Bugün de gençliğimiz dimdik ayakta”;

“Bugün de gençliğimiz dimdik ayakta”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü", Osmaniye Karatepe Köyü ile Yangın Gözetleme Kulesi arasında gerçekleştirildi....

Resim

GENÇ VALİ EN ÖNDE

Etkinliğe Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 12'nci Komando Tugay Komutanlığı Komutan Vekili ve Garnizon Komutanı Piyade Komando Albay Turgut Muhammet Çalışkanlar, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü Doğa yürüyüşçüleri ve gençler katıldı.

Resim

ANTEP TEPESİ'NİN ZİRVESİ

Vali Yılmaz, protokol mensupları ve gençler, ellerinde Türk Bayrakları ile Karatepe Köyünden başlayarak Göreze Tepeyi takiben Karatepe Yangın Gözetleme Kulesine kadar yürüdü. Yürüyüşün sonunda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Resim

HER SENE BU YÜRÜŞÜ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Etkinliğin ardından konuşan Vali Yılmaz, "Gençlik Haftasındaki faaliyetlerimiz coşkuyla devam ediyor. Geçen yıl Keldaz'ın zirvesine çıkmıştık, bugün de Anten Tepe zirvesindeyiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle yürüyüş yaptılar. Bu yürüyüşü çok önemsiyoruz. Çünkü 19 Mayıs’ta başlayan Kurtuluş Mücadelesi büyük bir mücadele." dedi.

Atatürk'ün vatanı gençliğe emanet ettiğini belirten Vali Yılmaz, "Bugün de gençliğimiz dimdik ayakta, vatanına, bayrağına sahip çıkıyor, milli manevi değerlerine bağlı bir gençlik. Bugün yediden yetmişe buradayız. Her sene bu yürüyüşü devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum