"Rabbim beterinden korusun!";

"Rabbim beterinden korusun!"

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, şiddetli yağış sonrasında Bilecik merkezde su basan haneleri ziyaret ederek, AFAD tarafından yürütülen su tahliye çalışmalarını takip etti....

Resim

SU BASAN HANELERİ GEZDİ

Geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Kızılkaya, her türlü ihtiyaç halinde devlet olarak vatandaşın yanında olduklarını vurguladı.

Hanelere tek tek girerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Kızılkaya, “Bir ihtiyaç olması halinde buradayız” dedi.

Resim

MADDİ ZARARLA ATLATILDI!

Vali Kızılkaya, “Yaşanan yağış nedeniyle su basan evlerde AFAD ekiplerimizin yürüttüğü su tahliye çalışmalarını inceleyerek hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Meydana gelen afetin maddi zararla atlatılması en büyük şansımız. Rabbim beterinden korusun” dedi.

Resim

GEÇMİŞ OLSUN BİLECİK!

Yaşanan yağışlarda meydana gelen sellerden etkilenen, Bilecik Kurtköy, Bozüyük Kovalıca, Söğüt Borcak ve İnhisar Koyunlu köylerinde zarar gören alanları da inceleyen Vali Kızılkaya, “Hasarın giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Rabbim, ülkemizi her türlü afetten korusun” duasında bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum