“Hoş sefa getirdiler!”;

“Hoş sefa getirdiler!”

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfaspor-Erzincanspor deplasmanı için gittiği Erzincan’da, Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti....

Resim

VALİLİK ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Erzincan Valisi Mehmet Makas tarafından karşılanan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Valilik Şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamında bir süre görüştü.

Resim

Şanlıurfa heyetini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Makas, “Hoş geldiniz, sefa getirdiniz” dedi.

Ziyarete Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu da eşlik etti.

Resim

MAÇI BİRLİKTE İZLEDİLER

Vali Ayhan, iki şehrin takımının yapacağı maçın dostluk atmosferi içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Vali Ayhan ve Vali Makas, şehirlerinin takımlarını Play-Off’un ilk maçında destek olmak için, Erzincan Şehir Stadyumu’nda yerini aldı. Birlikte izledikleri maçta sevinen taraf, Vali Ayhan oldu.

Vali Ayhan, “Şanlıurfaspor’un 2-3 kazandığı Play-Off’un ilk maçında, kıran kırana bir mücadeleyle galibiyeti bizlere armağan eden #Şanlıurfaspor’umuza, şanlı şehrim adına tüm kalbimle teşekkür ediyorum” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum